Monipuoliset rakennusalan työt sekä kivitalojen runkoasennukset

SX Rakennus Oy | Pirkkala

Teemme kattavia rakennusalan töitä ja toteutamme yksilöllisiä kivitaloja asentamalla Jämerä Kivitalojen runkoja. Pitkä kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat sään ja katseen kestävän lopputuloksen.

Soita meille: 0400 740 306

Vuodesta 1995 lähtien olemme tehneet uudisrakennus- ja saneeraustöitä Tampereella ja Pirkanmaalla. Koko toimintamme ajan olemme vaalineet yhtä kultaista periaatetta: laadusta ei tingitä.


Rakennamme nyt uniikkeja kivitaloja eli asennamme Jämerä Kivitalojen kevytbetoniharkkatalojen runkoja. Tarjoamme myös kattavia uudisrakennus- ja saneeraustöitä pienrakennuksiin. Vankka ammattitaitomme riittää myös projektin johtotehtäviin sekä vastaavan mestarin töihin.


Autamme rakennusprojektin joka vaiheessa suunnittelusta lähtien, ja olemme mielellämme mukana esimerkiksi materiaalivalinnoissa. Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi myös esimerkiksi rakennusliikkeitä. 


Yhteistyössä meidän kanssamme voit toteuttaa suuretkin asumisunelmasi!

Ota yhteyttä

Jämerä Kivitalot

Toimimme Jämerä Kivitalojen myyjinä ja asentajina Pirkanmaalla. Yksiaineinen ja hengittävä lämpökivirunko on paras valinta omakotitaloon. 

>>>

Pienrakennukset

Uudisrakennus- ja saneeraustyöt sujuvat meiltä ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaita pitkällä kokemuksella myös avaimet käteen -periaatteella.

>>>

Projektin johto ja vastaava mestari

Rakennustyömaa vaatii aina vastaavan mestarin, ja projektinjohdosta täytyy jonkun ottaa vastuu. Meiltä saat asiantuntijan huolehtimaan siitä, että kaikki tehdään oikein.

>>>
Share by: