Ravintola Pyhämaan Pirtti ja majatalo Pirtin Kammari sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhämaan kirkonkylässä.

Ravintolamme ja kesäterassimme on suosittu kesäasukkaiden, lomalaisten ja veneilijöiden kohtauspaikka. Runsas ja lähiruokabuffet on hyvä syy lähteä vaikka ruokaretkelle Pirttiin.

Meillä on myös oma kalastustila.

Pyhämaanpirtti_075.jpg

Makumatka Pirttiin

Meillä Pirtissa tarjoillaan lähiruokaa parhaimmillaan. Parasta meillä on omalta kalastustilalta tulevat Venton graavisiika ja omat suussasulavat silakkamarinadit, Maurin Annabella-perunat ja porkkanat, sekä Pekan ja Eevan savukalat. Käytämme vain suomalaista lihaa ja valikoimassamme on aina laajasti huomioitu myös eri ruokavaliot sekä kasvissyöjät.

Ravintolassamme on arkisin lounaspöytä ja sunnuntaisin kuuluisa saaristolaispöytä. Lisäksi meiltä saat maistuvia alle carte annoksia. Lue lisää >

 
 
Majatalo Pyhämaa

Yöreissu Kammariin

Majatalo Pirtin Kammari sijaitsee samassa pihapiirissä ravintolamme kanssa. Majatalossamme on tilaussauna, kokoustilat sekä nukkumapaikat noin 15-20 hengelle.

Pirtin Kammari on oikea paikka saunoa, juhlia, viettää polttari-iltoja tai koko vuorokauden kestäviä koulutuspäiviä. Voitte vuokrata koko talon käyttöönne vaikka koko viikonlopuksi!

Pirtin Kammarista voit varata huoneen yhdelle, kahdelle tai suuremmalle porukalle! Lue lisää >

 
 
pyhämaan pirtti matkailukohde

Pitopalvelu ja juhlatila

Pirtti ja majatalo yhdessä ovat suosittu ja toimiva juhlapaikka. Teemme juhlastasi ikimuistoisen ja onnistuneen. Meiltä löytyy sopivat juhlatilat sekä herkulliset lähiruuat ja yöpyminen onnistuu mukavasti majatalossamme.

Iloinen ja ystävällinen henkilökunta palvelee teitä mielellään. Lue lisää >

Pyhämaa

Pyhämaahan on monta hyvää syytä tulla. Täällä on upea luonto ja meri. Samalla reissulla kannattaa tutustua Pyhämaan vanhaan uhrikirkkoon, kyläkauppaan, Ihamon kalastajakylään, tai Pamprinniemen merelliseen luontopolkuun.

Pyhämaahan on helppo tulla myös veneellä, täältä löytyy vierasvenesatama sekä uimaranta. Meillä on myös loistava frisbeegolf -rata.

Pyhämaalla voit kokea vanhaa kulttuuria ja historiaa. Täällä eletään meren ympäröimänä sopusoinnussa luonnon kanssa. Kalastus ja kalanjalostus ovat arvossaan, ja meidän Venton kalatuotteet ovatkin olleet maankuuluja jo pitkään. Sanotaankin, että viipyminen Pyhämaassa vähentää tehokkaasti stressiä ja tuo rauhan ja hymyn kasvoille.

 

Pyhämaan Pirtti
Pyhämaanraitti 35, 23930 Pyhämaa
+358 50 5379 860
aaltoleena@outlook.com