AMMATTITAITOISET JA ASIAKASLÄHTÖISET KUROTTAJAPALVELUT ESPOOSTA

Yhteystiedot

Kurottajapalvelu Salonen Oy tarjoaa ammattitaitoista rakennus- ja henkilönostopalvelua Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä lähikunnissa. Nykyaikaiseen konekalustoomme kuuluu kurottajia aina 26 metriin asti.

Olemme rakentaneet palvelumme asiakaslähtöisesti ja vahvaa asiantuntemustamme sekä pitkää työkokemustamme käyttäen. Kerro meille, minkälaisia kurottajapalveluita tarvitset, niin me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. 

Yhteydenottokuvake

Rautaisen ammattitaidon kurottajapalvelua jo vuodesta 2005! 

Nostopalvelu 

Kun tilaat meiltä nostopalvelun, saat kurottajan lisäksi ammattitaitoisen kuljettajan mukaan avustamaan työssä ja huolehtimaan työn turvallisuudesta.

Meiltä saat:

  • rakennus- ja henkilönostopalvelut

  • kurottajapalvelut

  • kurottajat

  • erikoisnostot

  • kurottajatyöt

  • nostopalvelut

  • kappaletavaranostot.

Onnistuneiden nostopalveluiden toteuttaminen edellyttää suunnitelmallista työskentelyä. Me tutustumme työn kohteisiin aina huolella ja teemme tarkan nostosuunnitelman, jonka mukaan etenemme. Pidämme työturvallisuusmääräyksistä tarkasti kiinni ja työskentelemme aina kustannustehokkaasti. Kun tiedämme, mitä ja mistä nostamme, sujuu myös työskentelymme ripeästi. Myöskään ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään. Olemme aina valmiita kertomaan lisää erilaisista nostopalveluistamme ja tekemään sinulle hyvän tarjouksen.

Lue lisää

Kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa kurottajapalvelua Espoossa, ota yhteyttä Kurottajapalvelu Saloseen! 

Katso yhteystiedot

Kalusto 

Vähäpäästöinen ja hiljainen kalustomme ei häiritse ympäristöä. 

Nykyaikaiseen kalustoomme kuuluu muun muassa:

  • 360 astetta kääntyvät rotopiikit

  • kalustelava materiaalin nostoon

  • henkilönostokori

  • vinssi, 4 t, 23 m vaijerilla

  • kauha

  • jipi.

Kalustomme ja varusteemme huollamme ja päivitämme säännöllisesti, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen yhdessä ammatillisen osaamisemme kanssa. Konekalustoamme vuokraamme kuljettajan kanssa.

Lue lisää

Varmaa, luotettavaa ja asiakaslähtöistä kurottajapalvelua 

Pitkä kokemus alalta, Kurottajapalvelu Salonen Oy, Espoo

Meillä on pitkä kokemus alalta

Meillä on rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus nostopalveluiden toteuttamisesta. Voit siis luottaa laadukkaaseen työn jälkeemme. Toteutamme niin tavanomaiset kuin haasteellisemmatkin nostot osaavasti ja varmasti.

Asiakaslähtöinen palvelu, Kurottajapalvelu Salonen Oy, Espoo

Palvelumme on asiakaslähtöistä 

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Meiltä saat siis yksilöllistä ja juuri sinulle räätälöityä palvelua. Myös pitkät asiakassuhteemme kertovat asiakastyytyväisyydestä.

Nykyaikainen ja toimintavarma nosturikalusto, Kurottajapalvelu Salonen Oy, Espoo

Käytämme nykyaikaista ja toimintavarmaa kalustoa 

Nykyaikainen ja hyvin huollettu kalustomme takaa varman työskentelyn. Etenemme aina suunnitelmien mukaan ja sovitussa aikataulussa. Meidän kanssamme et joudu kärsimään töiden viivästyksistä. 

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä 

Kun tarvitset luotettavaa ja asiantuntevaa kurottajapalvelun toteuttajaa, ota meihin yhteyttä. Meille voit joko soittaa tai lähettää sähköpostia. Palvelemme sinua aina mahdollisimman pian, jotta pääset etenemään nopeasti omissa töissäsi. Toiminta-alueemme kattaa pääkaupunkiseudun sekä lähikunnat.

Katso yhteystietomme täältä